donderdag 17 januari 2013

Update Foodbloggersweekend meiGoedemorgen dames en heren,

Vanuit een ijzig Tilburg hierbij de beloofde update voor het foodbloggersweekend op 25 en 26 mei 2013.

Morgen, op vrijdag 18 januari om 21.00 uur sluit de inschrijving. Daarna kun je je niet meer opgeven voor deze twee dagen die ongetwijfeld de boeken in gaan als historisch.
Dat durven wij nu al te stellen. Met schorre kelen van het praten, pijn in de zij van het lachen, misschien lichte hoofdpijn en niet heel fris en fruitig maar toch boordevol energie door de nieuwe contacten, opgedane ideeën, uitgewisselde ervaringen en al het plezier keren we zondag huiswaarts.

Waarom nu al definitief inschrijven?
Momenteel hebben zich 15 mensen definitief ingeschreven. Je begrijpt voor zoveel mensen heb je een aardig optrekje nodig, niet qua luxe wel qua grootte. Hoe langer je wacht met boeken des te minder keus heb je. Dergelijke huizen op een locatie die gunstig is voor alle deelnemers liggen uiteraard niet voor het oprapen. Vandaar dus.

Mocht je je inschrijven dan is het bindend. Bedenk je je achteraf ,dan zijn we helaas genoodzaakt toch een deel van de kosten in rekening te brengen.
Denk er dus goed over na en zet vervolgens een groot kruis in je agenda op deze data.

Wat kost het?
Bij de eerste post noemde ik het bedrag van maximaal 150 euro. Dit is inmiddels teruggeschroefd naar maximaal 125 euro.
De kans is groot dat het nog wat lager uit gaat pakken. Onze mening is dat je beter iets te hoog kunt zitten  en het uiteindelijk gunstiger uitpakt dan andersom en we mensen moeten verzoeken bij te betalen. Dat kan niet de bedoeling zijn!
In dit bedrag is het hele weekend inbegrepen met alle toeters en bellen, behalve het vervoer.
Het bedrag van 125 euro hoeft overigens niet in 1x betaald te worden.

Waar gaan we naartoe?
Momenteel  hebben we een paar locaties op het oog op de Veluwe ,eentje in het land van Maas en Waal en eentje in de provincie Utrecht.
Eén van deze wordt één dezer dagen definitief geboekt.
In principe zijn ze allemaal bereikbaar met het openbaar vervoer, de één wat gemakkelijker dan de andere maar laat je daar niet door weerhouden. We regelen wel wat, doen we graag!

Wat gaan we doen?
Tja, zet een aantal foodies, culi's, mensen die gek op eten zijn en alles wat daarmee samenhangt bij elkaar en dan is het niet zo moeilijk te bedenken wat het hoofdonderwerp zal zijn. We gaan koken (surprise!), er een gezellige boel van maken en verder... laat je maar verrassen!

Klinkt dit goed?
Schrijf je dan als een haas in via eetlustblog@gmail.com. Wij begroeten je met veel plezier op 25 mei rond 14.00 uur en nemen ongetwijfeld met pijn in het hart de volgende dag na het ontbijt weer afscheid.

Iedereen die zich inschrijft of al ingeschreven heeft krijgt volgende week een mail over de locatie plus aanvullende informatie.

Wij hebben er zin in!
Els, Esmée en Tessa


2 opmerkingen:

Miss zei

Yeah! Krijg er een heus schoolreisjesgevoel bij ;-)

Eetlust zei

Nu nog een bus.. allemaal onder de banken.