Culishoppen


Culishoppen is op 12 december 2012 geworden:


Door het hele land zijn er bijzondere winkels te vinden met mooie producten waarvan ik vind dat ze op Culi Plaza, een nieuwe site,  een plaatsje verdienen. Wellicht hebben jullie er iets aan bij je zoektocht naar speciale cadeautjes, dat ene lekkere oerbrood, dat prachtige biologische vlees, de mooiste olijfolie....De lijst zal regelmatig aangevuld worden. Het wil overigens niet zeggen dat ik ze allemaal getest heb, zie het maar meer als een verzameling. Heb ik iets getest dan wijd ik daar hier op Eetlust zeker een stukje aan :)

Waarom dit idee?
Sinds een jaar heb ik dit blog, ben ik via Twitter met allerlei mensen in aanraking gekomen en heb fantastische initiatieven ontdekt, kleine en minder kleine bedrijven met allemaal dezelfde passie voor eten, drinken, hun producten.
Ik realiseerde me dat wanneer ik niet op Twitter in de 'culihoek' zou zitten ik geen flauw idee zou hebben van het bestaan van deze adressen. En dat geldt voor veel mensen, mensen die wel houden van goede, mooie producten. Iets bijzonders cadeau willen geven bijvoorbeeld.
Daardoor ontstond het idee om naast Eetlust een aparte site/ blog te starten waar alle ruimte is voor al die adressen.
Vandaar dus!
Je kunt Culi Plaza nu ook volgen op Facebook en op Twitter

Kom gezellig snuffelen op Culi Plaza, je bent van harte welkom!