Wie is Eetlust

 Welkom bij Eetlust, leuk om je hier te mogen begroeten en hopelijk blijft het niet bij 1x

Laat ik mij eens fatsoenlijk voorstellen want van alleen de naam Eetlust wordt ook geen mens wijzer.
Eetlust heet ook Els, is getrouwd en gezegend met een prachtige dochter en zoon die allebei al volwassen zijn.
Al sinds jaar en dag (bijna altijd) dol op koken. Ook onze kinderen weten wat lekker is en het rammelen met de potten en pannen gaat ze  uitstekend af.  Dat noem je nu met de paplepel ingeven,
Sinds september 2014 tref je op dit blog niet alleen vertelsels, recepten en andere zaken van mijn hand aan maar ook van Yasmin. Juist, dat is dochterlief. Zij is er namelijk als de kippen bij als er een nieuw restaurant, foodconcept en dergelijke valt te ontwaren en het leek ons bijzonder leuk als zij daar af en toe over gaat schrijven.

De recepten op mijn blog zijn of recepten uit 'de ouwe doos' oftewel tig keer gemaakt of inderdaad nieuwe probeersels die de ene keer wel, de andere keer wat minder bevallen.
Verder ben ik meer hartig dan zoet, al heb ik me voorgenomen toch weer wat meer taarten en dergelijke te gaan maken. Altijd wel 'slachtoffers' voor te vinden.

Tijdens vakanties is het altijd weer heerlijk om op zoek te gaan naar lokale producten die we (nou ja we, ik met name) dan ook weer vrolijk mee naar huis slepen. Maar ook in je eigen stad kom je nog wel eens leuke verrassingen tegen. Ik hou van culinaire verrassingen.En ik hou van eten aan lange tafels met fijne mensen, van gezelligheid, lekker praten, lekker happen.  Dan ben ik in mijn element. Nu alleen nog leren om niet voor 40 man aan hapjes op tafel te zetten als je er 25 over de vloer hebt....maar ik vrees dat me dat niet gaat lukken.

Zoals in één van mijn 1e stukjes valt te lezen, heb ik lang getwijfeld of ik ook zou gaan bloggen maar het is een leuke manier om bijvoorbeeld familierecepten kwijt te kunnen, recepten die gemaakt worden tijdens etentjes en dergelijke. En nog handig ook. 'Els/mama heb jij dat en dat recept?' 'Ja hoor,kijk maar op mijn blog'. Heerlijk.

Voor ik het vergeet, berichtjes vind ik erg leuk dus reageer vooral op mijn schrijfsels.

Je kunt me ook nog volgen op Twitter : @Eetlust
Alles wat ik verder met jullie wil delen maar waar hier niet altijd plaats voor is kun je vinden op www.facebook.com/eetlustblog

Heb je vragen over recepten, kookboeken, over andere verwante onderwerpen mail dan naar:
eetlustblog@gmail.com

Hou je ook van bijzondere culinaire producten? Kijk dan ook eens op  Culi Plaza. Sinds december 2012 plaats ik daar adresjes om heerlijk te culishoppen.

Leuk dat je op bezoek kwam en graag tot ziens!