Nu snel de salade husselen om het vervolgens lekker buiten op te smikkelen.
Je hebt nodig:
300 gram watermeloen zonder de schil - 75 gram feta - 12 olijven - 1 lenteuitje - 1 el gemengde pitten/zaden -scheutje olijfolie extra vergine - zwarte peper
Zo maak je het:
- Verhit een koekenpan en rooster hierin de pitten en zaden. Doe in een bakje zodat ze af kunnen koelen.
- Snijd de watermeloen in blokjes evenals de feta.
- Snijd het lenteuitje in dunne ringetjes.
- Pak een bord en schik hier de watermeloen en de feta op.
- Maal er een beetje zwarte peper over
- Verdeel de olijven erover en bestrooi met de lenteui en de zaden en pitten.
- Tot slot wat olijfolie erover sprenkelen.
2 opmerkingen:
De combi watermeloen - feta ken ik van Nigella Lawson. De afgelopen tijd heb ik het al zo vaak voorbij zien komen, dat ik er niet langer om heen kan. Ga dit z.s.m. maken
Denk dat je er geen spijt van zult krijgen Nell, ik blijf die combi een geweldige vinding vinden.
Een reactie posten