maandag 3 december 2012

Culishoppen wordt Culi Plaza

Op de pagina culishoppen heb je er al van alles over kunnen lezen. In de hoop je zoektocht naar een favoriet culinair product te vergemakkelijken heb ik besloten er een apart blog van te maken met in de toekomst wellicht een heuse van alle gemakken voorzien en gelikte site. Eerst maar eens klein en bescheiden beginnen!


Alvast wat informatie zoals het nu op culiplaza.wordpress.com te vinden is.

Op 10 december gaat Culi Plaza online met een eerste selectie culishop adressen. De bedoeling is om er iedere week nieuwe adressen aan toe te voegen. Hopelijk maak ik het je op deze manier gemakkelijker om jouw favoriete culinaire producten te vinden.Aan de rechterkant vind je straks een uitgebreide lijst met categorieën, gesorteerd op provincie en de belangrijkste producten. Schroom vooral ook niet om reacties te plaatsen, tips te geven, adresjes door te geven. Voor dat laatste geldt; géén restaurants, zij zijn al te vinden via sites als Iens en SpecialBites.
Culi Plaza is straks ook te volgen via Facebook en Twitter.

Ook als ondernemer kun je jezelf aanmelden, een vereiste is wel dat je in het bezit bent van een website, verkoopt aan particulieren en uiteraard gericht bent op eten en drinken. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar culiplaza@gmail.com

3 opmerkingen:

Nell zei

Yeah!!! Fijn plan dit. Meteen onder de favo's geplaatst! Kom maar op .....

Unknown zei

Wat een leuk idee! Gaat het vooral om bijzondere culinaire dingetjes? Ik werk namelijk bij Solidare Natuurvoeding in Tilburg en wij verkopen veel aparte producten (wijnsteenzuur bakpoeder, gewone en zwarte quinoa, moerbeien, chia zaad, goji bessen, borlottibonen, kokoswater, gomasio, you name it.) Zonde dat veel mensen vaak op zoek zijn naar dit soort zaken, maar niks kunnen vinden! Wie weet dus een tip voor de 'avontuurlijke' koks :-)

Ik plaats hem ook onder de favo's, ben erg benieuwd!

Eetlust zei

@Nell:Ja ik vond het ook best wel een aardig goed plan :)En ik heb me al een leuke adresjes achter de schermen...
@Claudia: Ik zal eens op jullie site kijken maar denk dat het wel in aanmerking komt. Producten waar mensen lang naar zoeken maar toch redelijk eenvoudig te verkrijgen zijn... als je het weet. Die zoektocht wil ik wat korter maken:) Bedankt voor je reactie, leuk!