Voor 6 personen heb je nodig:
2 rijpe mango's - 2 flinke meringues - 500 ml slagroom - schepje suiker - 4 el sinaasappelsap - 6 niet te grote wijnglazen
Zo maak je het:
- Schil de mango's. Snij een mango in kleine stukjes en zet apart. Snij de andere mango eveneens in stukjes en doe in de blender . Blend en voeg 2 el sinaasappelsap en 2 el room toe. Nog niet romig genoeg? Voeg dan nog 2 el room en 2 el sinaasappelsap toe.
- Klop de rest van de room stijf met suiker naar smaak.
- Verkruimel de meringues en schep door de slagroom
- Verdeel de helft van de fijngesneden mango over de glazen, daar bovenop een schep slagroom met de meringue, dan een schep mangoroom om te eindigen met nog wat verse mango plus wat meringuekruimels die ongetwijfeld nog op je bord liggen van het verkruimelen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten