Je hebt nodig voor 4 personen:
250 gram penne rigate - 2 kleine venkelknollen - 2 rode uien - 1/2 bakje champignons - stukje gerookte kip van ongeveer 200 gram - pakje kruidenkaas liefst zonder knoflook - 50 gram geraspte parmezaanse kaas - 1 el citroensap - scheutje olijfolie
Zo maak je het:
- Kook de pasta beetgaar in een pan met ruim kokend water en flink wat zout.
- Snijd de venkel en rode ui in dunne plakjes.
- Besprenkel de rode ui met het citroensap.
- Snijd de champignons in plakjes.
- De gerookte kip in kleine stukjes snijden.
- Verhit in een koekenpan een scheutje olijfolie en bak hierin de venkel, ui en champignons tot ze zacht zijn.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Giet de pasta af en roer er de roomkaas door. Spriets er nog wat extra citroensap over.
- Meng vervolgens de groente en stukjes kip erdoor.
- Schep alles in een ovenschaal en strooi er de geraspte parmezaanse kaas over.
- Minuutje of 20 in de oven en je kunt aan tafel.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten