dinsdag 27 november 2012

Goulash bij je thuis met GOULASH@HOMESoms kom je van die berichten tegen waarvan je denkt 'Je moet er maar opkomen'.  Dat overkwam mij bij Goulash@Home, een initiatief van Selina Wouda en Chris Groza. Goulash@Home, de naam zegt het al, bezorgt goulash bij je thuis. Helaas alleen in Amsterdam dus daar boffen ze weer.
Op deze stormachtige dagen zou ik een bordje goulash best wel lusten, in mijn geval betekent dat zelf aan de slag.
Chris komt oorspronkelijk uit Roemenië, groeide op vlakbij de Hongaarse grens en wie aan Hongarije denkt, denkt al snel aan goulash/ gulyás. Net als iedere stoverij pruttelt het uren en uren, vult het je huis met geuren en doet het je verlangen naar het moment dat je de eerste hap kunt nemen. Stoofpotjes staan voor mij gelijk aan warmte, tevredenheid en liefde, heel veel liefde.
En dat stoppen Chris en Selina dus ook in hun goulash en bezorgen ze bij je aan huis. Goulash met gratis een portie liefde, wie wil dat nu niet.
Ze zien het als een missie zeggen ze zelf, een gezonde tegenhanger willen ze zijn van alle pizza's, shoarma, döner, die al zo lang de bezorgwereld domineren.
De eerste reacties waren positief, de voorproevers gaven het groene licht en daarmee het benodigde vertrouwen.
Nieuwsgierig naar zo'n portie biologisch  rundvlees met paprika, ui, karwijzaad en andere ingrediënten? Wat er precies inzit vertellen ze namelijk niet, familiegeheim...
Vegetariërs hoeven nu niet weg te klikken, ze maken ook een groentevariant.Goulash@Home is ook te vinden op de Sunday Market in Amsterdam dat ieder maand wordt gehouden op het terrein van de Westergasfabriek.
Voor de prijs hoef je het niet te laten, 7 euro voor de goulash met rundvlees, 6 euro voor de vegavariant. Daarbij serveren ze nog brood, crème fraîche én wat pittige olie.

Vanavond genieten? Bel dan 06 16394750

Ook te volgen op Facebook en Twitter.

Mij rest nog slechts 1 vraag: Chris en Selena, willen jullie alsjeblieft verhuizen naar Tilburg? Het is hier ook echt heel erg leuk en gezellig. Alsjeblieft?

2 opmerkingen:

Antoinette Coops zei

En hier is het ook fantástiesss ;-)!

Eetlust zei

Lol, gooi Italië in de strijd, lijkt me geen verkeerd lokkertje :)