woensdag 25 april 2012

Een Mijlpaal: Blogpost nummer 100!

Bij een feestje hoort taart. Dit ben ik op mijn 1e verjaardag
Hang de vlag uit, blaas de ballonnen op, ontkurk de champagne, dit is de 100e post van Eetlust.
Honderd... 100 ...een bijna magisch getal en wat heb ik die 100 eigenlijk snel bij elkaar geschreven. In november 2011 zette ik mijn eerste voorzichtige schreden op het bloggerspad, nog zoekend naar het hoe en wat. En nu, zo'n half jaar later voel ik me als een vis in het water, heb ik leuke, lieve, gezellige andere  eetlustige mensen leren kennen (nog wel virtueel maar wat niet is kan nog komen), ben ik weer meer gaan experimenteren met brood en zoetige baksels en heb deelgenomen aan een foodswap waarvan ik het bestaan niet eens kende.

Twitter, waar ik me altijd verre van hield kent ook al geen geheimen meer. Zo leuk om mensen met eenzelfde interesse tegen te komen, allerlei mooie initiatieven te ontdekken en wat te denken van al die passievolle importeurs en ondernemers met de meest prachtige producten. Jaja, natuurlijk snuffelde ik volop rond in het preTwittertijdperk maar het heeft zoveel meer gebracht dan ik ooit kon bevroeden. Moeders gaat uiteindelijk toch met haar tijd mee :)

Was het eerst de bedoeling voornamelijk recepten uit Huize Eetlust te publiceren, en die staan er ook volop op, uiteindelijk bleek dat alle om mijn heen opdoemende inspiratie mij weer inspireerde ook weer eens andere wegen in te slaan. Het is soms goed om van de gebaande paden af te wijken en je horizon te verbreden. Het heeft vele nieuwe recepten opgeleverd die meestal enthousiast ontvangen werden, natuurlijk waren er de blunders die ik vrolijk postte, denk hierbij aan de bruschetta die mijn keuken in dikke rookwolken hulde...

Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik niet veel eerder met mijn blog ben begonnen. Dat ik onder het mom van 'Er zijn er al zoveel en wie zit er op te wachten' zolang heb getwijfeld. Je doet het ten slotte in eerste instantie voor jezelf maar als je er vervolgens achterkomt dat het ook door anderen gelezen wordt (waar je natuurlijk altijd op hoopt)  en de pageviews maar blijven stijgen is het helemaal super.

Dus.. bedankt allemaal!
Op naar de 250!

8 opmerkingen:

StudioZakka zei

Hiep hiep hoera!!! Gefeliciteerd met de 100ste...

Groetjes,
Rosalie

www.studiozakka.blogspot.com

Eetlust zei

Dank je wel Rosalie! Op naar de volgende mijlpaal :)
Groetjes, Els

Solama zei

"Er zijn er al zo veel, wie zit er op te wachten" is ook 1 van de redenen dat ik geen foodblog heb.
Maar ik lees heel graag foodblogs, waaronder die van jou.

Mijn complimenten voor je blog en ga zo door! GEFELICITEERD

Solama

Eetlust zei

Dank je Solama! Maar je ziet dat het bloggen ondanks het grote getwijfel vooraf veel leuks heeft gebracht. Dus ik zou zeggen: Doen!Ik ben sowieso blij met jou als lezer :)
Groetjes, Els

Caroline Brouwer zei

Nog gefelicteerd en dat er nog maar vele mogen volgen!

Eetlust zei

Dank je wel Caroline! nummer 101 is geplaatst nog 149 te gaan voor het volgende feestje :) Groetjes, Els

Es zei

Gefeliciteerd! 100! Dat zijn er al heel wat.
Op naar de 250!

Eetlust zei

Dank je Es :) Nummer 250 zal wel iets langer op zich laten wachten maar we gaan vrolijk door!