Daarbij heb ik een dochter die mango's ook niet te versmaden vindt en we waren ook nog eens samen thuis. Een prima gelegenheid om weer eens samen te lunchen, nu kan het nog, over een paar weken vertrekt ze weer naar het buitenland waar ze sinds een paar maanden woont. Gelukkig heb je tegenwoordig allerlei middelen om met elkaar in contact te blijven, denk Facebook, denk mail, denk Skype maar in het 'echie' is toch een heel stuk leuker!
Voor 2 personen heb je nodig:
2 naanbroden - 2 handjes rucola - 1 rijpe mango - 1 gerookte kipfilet - 3 el mayonaise of 3 el dikke yoghurt of 2 el mayo met 1 el yoghurt - 1/2 el kerrie - scheutje gembersiroop - klein snufje zout
Zo maak je het:
- Bak de naanbroden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking
- Snijd de gerookte kip in dunne plakjes
- Haal de schil van de mango en snijd de mango langs de pit los
- Snijd vervolgens in dunne schijfjes
- Maak een sausje van de mayo ( of yoghurt of mayo en yoghurt), kerrie, snufje zout en gembersiroop. Even proeven, eventueel nog wat extra kerrie en/of gembersiroop toevoegen.
- Snijd het naanbrood door, besmeer beide helften met het sausje.
- Beleg de bodem met rucola, kip en mango, leg de bovenste helft er tegenaan.
- En nu maar lekker genieten van het lieve gezelschap en het broodje natuurlijk :).
2 opmerkingen:
Je hebt ook "ready to eat" mango's!
Via Es op je blog terecht gekomen, ik heb je meteen bij mijn NL Links geplaatst.
Ja dat klopt, alleen zijn ook die vaak nog niet ready genoeg naar mijn smaak :)
Leuk dat je me volgt Caroline!
Groetjes, Els
Een reactie posten