tag:blogger.com,1999:blog-5192090398275712121.post7838105596713370125..comments2024-02-14T07:29:38.682+01:00Comments on Eetlust!: Knoflookbroodjes van TessaUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5192090398275712121.post-90410650208858954992013-04-21T11:26:22.214+02:002013-04-21T11:26:22.214+02:00Ik ben daar ook niet goed in, in inschatten. Maar ...Ik ben daar ook niet goed in, in inschatten. Maar door dat wegen kan je zomaar 10 broodjes krijgen ipv 8!! Kijk dat is weer een voordeel. Voortaan ook maar doen dus!! haha.Tessa / iamcookingwithlove.nlhttp://iamcookingwithlove.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5192090398275712121.post-76119346015488868992013-04-21T11:16:08.887+02:002013-04-21T11:16:08.887+02:00Als ik broodjes maak Tessa, weeg ik het deeg altij...Als ik broodjes maak Tessa, weeg ik het deeg altijd vind ik inderdaad wel handig, ook omdat niet zo goed ben om met het blote oog het gewicht van deegbolletjes te schatten. En ja, iedereen vond ze heeeeerlijk! :)Eetlusthttps://www.blogger.com/profile/05510546612768259153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5192090398275712121.post-40165120525380577342013-04-21T11:14:26.863+02:002013-04-21T11:14:26.863+02:00Daar verbaasde ik me ook over Paul. Normaal voeg j...Daar verbaasde ik me ook over Paul. Normaal voeg je zout pas toe na een minuut of 5 kneden. Maar zo af en toe volg ik recepten dociel op :) En ik moet zeggen dat het geen invloed heeft gehad. We zullen het eens aan Levine vragen!Eetlusthttps://www.blogger.com/profile/05510546612768259153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5192090398275712121.post-2801452735182583492013-04-21T11:04:45.400+02:002013-04-21T11:04:45.400+02:00Ik ben dus -zoals bekend- geen deegspecialist, we...Ik ben dus -zoals bekend- geen deegspecialist, weinig ervaring en eigenlijk geen recht van spreken. Maar dit is vandaag al het 2e recept dat ik lees waarbij zout en gist snel bij elkaar komen. Ik had gelezen (weet alleen niet meer waar),dat zout de gistfunctie ernstig vertraagd en dus idealiter pas tegen het eind van het kneden er pas bij gedaan zou moeten worden.<br />Zou Levine misschien meer Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14206927195825482005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5192090398275712121.post-84624887541177001872013-04-21T11:03:01.812+02:002013-04-21T11:03:01.812+02:00Wat een goed idee om het deeg te wegen. Ga ik de v...Wat een goed idee om het deeg te wegen. Ga ik de volgende keer ook doen.<br /><br />Maar het klinkt weer heerlijk. Fijn dat ze ook zo goed in de smaak vielen bij de rest van het gezin! :-)<br /><br />Tessa / iamcookingwithlove.nlhttp://iamcookingwithlove.nlnoreply@blogger.com