tag:blogger.com,1999:blog-5192090398275712121.post1791616471373648237..comments2024-02-14T07:29:38.682+01:00Comments on Eetlust!: EierwolkjeUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5192090398275712121.post-5313529916995359182013-10-01T17:30:28.137+02:002013-10-01T17:30:28.137+02:00Bedankt voor je aanvulling Lieve. Het kwartje was ...Bedankt voor je aanvulling Lieve. Het kwartje was inmiddels gevallen :) Had het ook kunnen weten he maar ja ach soms...Ga je het een keer maken?Eetlusthttps://www.blogger.com/profile/05510546612768259153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5192090398275712121.post-90222088460910903252013-10-01T16:37:29.413+02:002013-10-01T16:37:29.413+02:00450° Fahrenheit = 232° Celcius!
Ziet er wel lekker...450° Fahrenheit = 232° Celcius!<br />Ziet er wel lekker uit!Lievenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5192090398275712121.post-18667789198759957892013-09-26T13:05:18.276+02:002013-09-26T13:05:18.276+02:00Zo'n gesneuvelde dooier smaakt toch net zo goe...Zo'n gesneuvelde dooier smaakt toch net zo goed :) Leuk dat je met het eierwolkje aan de slag bent gegaan Antoinet!Eetlusthttps://www.blogger.com/profile/05510546612768259153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5192090398275712121.post-51015918773978632582013-09-26T12:40:20.317+02:002013-09-26T12:40:20.317+02:00Tsjoh, wat is dit lekker zeg! Ik had 'm zonder...Tsjoh, wat is dit lekker zeg! Ik had 'm zonder ham gemaakt.<br />En dat de dooier sneuvelde tijdens het splitsen zie je in het eindresultaat niks van. :-)<br />Alleen volgende keer het bakpapier iets invetten.<br />Antoinetnoreply@blogger.com